امور فارغ التحصیلی

به پايگاه الكترونيكي اداره دانش آموختگان موسسه آموزش عالی آفرینش خوش آمديد، از اينكه براي انجام امور فارغ التحصيلي و يا بدست آوردن اطلاعات مورد نياز خود و يا آشنايي با اين اداره ، اين پايگاه را انتخاب نموديد بسيار خرسند مي باشيم.

معرفي اداره دانش آموختگان و شرح وظايف

سير انجام امور فارغ التحصيلي

مراحل صدور مدرك و مدارك مورد نياز

سامانه صدور مدارك اينترنتي و پستي

اداره دانش آموختگان از اداره هاي زير مجموعه مديريت امور آموزشي مي باشد و امور مربوط به فارغ التحصيلان را پشتيباني مي نمايد. از اهم فعاليت هاي اين اداره مربوط به صدور مدارك پايان تحصيلات و پاسخگويي به استعلامات مدارك مي باشد كه در ادامه توضيحات بيشتري در اين زمينه ارايه خواهد گرديد .

سير انجام امور فارغ التحصيلي
1- تقاضای درخواست فارغ التحصیلی به آموزش

2- بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو توسط مدیر گروه و آموزش طی دو هفته

3-پر کردن فرم فارغ التحصیلی و گرفتن امضاء از قسمت های مختلف موسسه

4- پرداخت فیش فارغ التحصیلی(46 هزار تومان)جهت صدور تاییدیه تحصیلی و دانشنامه
5– صدور گواهينامه موقت فارغ التحصيلي

۲- صدور تأييديه‌هاي تحصيلي
۲-۱- دريافت نامه‌هاي استعلام صحت و سقم مدارك فارغ‌التحصيلي (اعم از داشنامه و گواهينامه موقت) از ادارات دولتي، مؤسسات و شركت‌هاي دولتي و خصوصي، سازمانهاي نظام مهندسي سراسر كشور و ….
۲-۲- دريافت نامه‌هاي استعلام ريزنمره و تأييديه‌ تحصيلي از اداره خدمات آموزشي دانشگاه.
۲-۳- دريافت نامه از اداره كل بورس و امور دانشجويان خارج مبني‌بر ارسال ريزنمره فارغ‌التحصيلي، تأييديه و گواهينامه فارغ‌التحصيلي.
۲-۴- صدور گواهي ابتدا و انتهاي تحصيل جهت فارغ‌التحصيلان متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش.
۲-۵- ارسال تأييديه تحصيلي و درصورت جعلي يا مخدوش بودن مدرك مكاتبه و پاسخ مناسب ارسال مي‌گردد.
6-2- ارسال تأييديه تحصيلي و ريزنمرات به ساير دانشگاهها.
7-2- اعلام فارغ‌التحصيلي متعهدين خدمت آموزش و پرورش به ادارات كل آموزش و پرورش استانها، طي فرم مخصوص اين كار.
8-2 ارسال تأييديه تحصيلي به محل بورس فارغ التحصيل.
9-2 اخذ موقت كتبي محل بورس به منظور ارسال تأييديه به ساير مراكز.
10-2 ارائه و تحويل گرفتن فرم تعهد محضري به فارغ‌التحصيلان براي ارسال تأييديه و ريزنمره به مراکز آموزشی
۳- صدور دانشنامه
۳-۱- تحويل گرفتن گواهي‌هاي نامه موقت
۳-۲- اعلام و اخذ مدارك تكميلي پرونده مانند تسويه حساب صندوق رفاه دانشجويان وزارت علوم، تسويه حساب از حسابداري دانشگاه
۳-۳- تحويل گرفتن کارت معافیت یا کارت سربازی از واجدین شریط پسر۳-۴- اعلام و دريافت موافقت كتبي محل بورس براي تحويل مدرك، يا نامه لغو يا اتمام تعهد.
۳-۵- پذيرفتن سابقه كارهاي قابل قبول درصورت پوشش دادن تعهد خدمت آموزش رايگان و انجام مراحل صدور دانشنامه

6-3 تحویل مدارک  مازاد قبلی که در پرونده بایگانی شده به دانشجو
ساير اموري كه در اين اداره انجام مي‌شود
۱- استخراج رتبه فارغ‌التحصيلان مقطع كارشناسي و كارشناسي‌ارشد و تهيه گواهي در پاسخ به استعلام و يا درخواست كتبي فارغ‌التحصيل. همچنين تكميل فرم يا تهيه نامه مبني‌بر تأييد احراز رتبه اول (معرفي شدگان به سازمان سنجش) به‌منظور ارائه به تحصيلات تكميلي دانشگاهها جهت ثبت‌نام در مقطع ارشد و يا جهت ارائه به ادارات مختلف براي بهره‌مندي از مزاياي استخدامي و رفاهي.
۲- تهيه نامه و اعلام معدل كل به‌منظور شركت در آزمون دكتراي دانشگاههاي مختلف و آزمونهاي مختلف كشوري.
۳- تحويل ريزنمره ترم به ترم (غير رسمي) به متقاضيان در قبال اخذ رسيد.
۸- پاسخگويي تلفني به ارباب رجوع و راهنمايي‌های لازم.
۹- تهيه تمبر به‌صورت خريد از بانك و انجام حسابهاي مربوط به آن اداره.
۱۰- لازم به ذكر است كه كليه مدارك و مكاتبات اين اداره به‌صورت تايپ شده انجام مي‌پذيرد و فرمهاي دستي هيچگونه كاربردي ندارد.
۱۱- تنظيم و مرتب نمودن آمار كليه دانش آموختگان برحسب سال فارغ‌التحصيلي، رشته، دانشكده و ضبط آن در زونكن مخصوص و مراجعه به آن در مواقع نياز جهت تعيين رتبه‌ها توسط كارشناس مربوطه.
۱۲- پرينت كليه نامه‌هاي صادره. .

مدارك لازم جهت دريافت گواهي موقت فارغ التحصيلي
۱تسويه حساب كامل باموسسه و ارائه كارت دانشجوئي
2مشخص نمودن وضعيت نظام وظيفه براي آقايان
3تصوير شناسنامه و كارت ملي
 آدرس پستي اداره دانش‌آموختگان : بروجرد :اسلام آباد شمالی کوی ولیعصر- صندوق پستی 593

تلفن :  42468255-066و 42468397-066و 42468380-066

دانش آموخته گرامي ضمن تشكر ازجنابعالي  براي دريافت گواهینامه، ابتدا باید یک درخواست کتبی مبنی بر اینکه تقاضای فارغ التحصیلی دانشجو در آن قید شده باشد به آموزش تحویل داده شود و فاصله زمانی بین این تقاضا تا تحویل مدرک حدود 1 ماه می باشد.  لطفا با ارايه نظرات ، انتقادات و پيشنهادات سازنده خود اين موسسه را در مسير ارتقاي كيفيت خدمت رساني به ارباب رجوع ياري فرماييد.

مدیرسایت

پست های ارسالی توسط مدیرسایت