امور فارغ التحصیلی

به پایگاه الکترونیکی اداره دانش آموختگان موسسه آموزش عالی آفرینش خوش آمدید، از اینکه برای انجام امور فارغ التحصیلی و یا بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز خود و یا آشنایی با این اداره ، این پایگاه را انتخاب نمودید بسیار خرسند می باشیم.

معرفی اداره دانش آموختگان و شرح وظایف

سیر انجام امور فارغ التحصیلی

مراحل صدور مدرک و مدارک مورد نیاز

سامانه صدور مدارک اینترنتی و پستی

اداره دانش آموختگان از اداره های زیر مجموعه مدیریت امور آموزشی می باشد و امور مربوط به فارغ التحصیلان را پشتیبانی می نماید. از اهم فعالیت های این اداره مربوط به صدور مدارک پایان تحصیلات و پاسخگویی به استعلامات مدارک می باشد که در ادامه توضیحات بیشتری در این زمینه ارایه خواهد گردید .

سیر انجام امور فارغ التحصیلی
۱- تقاضای درخواست فارغ التحصیلی به آموزش

۲- بررسی وضعیت تحصیلی دانشجو توسط مدیر گروه و آموزش طی دو هفته

۳-پر کردن فرم فارغ التحصیلی و گرفتن امضاء از قسمت های مختلف موسسه

۴- پرداخت فیش فارغ التحصیلی(۴۶ هزار تومان)جهت صدور تاییدیه تحصیلی و دانشنامه
۵– صدور گواهینامه موقت فارغ التحصیلی

۲- صدور تأییدیه‌های تحصیلی
۲-۱- دریافت نامه‌های استعلام صحت و سقم مدارک فارغ‌التحصیلی (اعم از داشنامه و گواهینامه موقت) از ادارات دولتی، مؤسسات و شرکت‌های دولتی و خصوصی، سازمانهای نظام مهندسی سراسر کشور و ….
۲-۲- دریافت نامه‌های استعلام ریزنمره و تأییدیه‌ تحصیلی از اداره خدمات آموزشی دانشگاه.
۲-۳- دریافت نامه از اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج مبنی‌بر ارسال ریزنمره فارغ‌التحصیلی، تأییدیه و گواهینامه فارغ‌التحصیلی.
۲-۴- صدور گواهی ابتدا و انتهای تحصیل جهت فارغ‌التحصیلان متعهد خدمت به وزارت آموزش و پرورش.
۲-۵- ارسال تأییدیه تحصیلی و درصورت جعلی یا مخدوش بودن مدرک مکاتبه و پاسخ مناسب ارسال می‌گردد.
۶-۲- ارسال تأییدیه تحصیلی و ریزنمرات به سایر دانشگاهها.
۷-۲- اعلام فارغ‌التحصیلی متعهدین خدمت آموزش و پرورش به ادارات کل آموزش و پرورش استانها، طی فرم مخصوص این کار.
۸-۲ ارسال تأییدیه تحصیلی به محل بورس فارغ التحصیل.
۹-۲ اخذ موقت کتبی محل بورس به منظور ارسال تأییدیه به سایر مراکز.
۱۰-۲ ارائه و تحویل گرفتن فرم تعهد محضری به فارغ‌التحصیلان برای ارسال تأییدیه و ریزنمره به مراکز آموزشی
۳- صدور دانشنامه
۳-۱- تحویل گرفتن گواهی‌های نامه موقت
۳-۲- اعلام و اخذ مدارک تکمیلی پرونده مانند تسویه حساب صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تسویه حساب از حسابداری دانشگاه
۳-۳- تحویل گرفتن کارت معافیت یا کارت سربازی از واجدین شریط پسر۳-۴- اعلام و دریافت موافقت کتبی محل بورس برای تحویل مدرک، یا نامه لغو یا اتمام تعهد.
۳-۵- پذیرفتن سابقه کارهای قابل قبول درصورت پوشش دادن تعهد خدمت آموزش رایگان و انجام مراحل صدور دانشنامه۶-۳ تحویل مدارک  مازاد قبلی که در پرونده بایگانی شده به دانشجو
سایر اموری که در این اداره انجام می‌شود
۱- استخراج رتبه فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد و تهیه گواهی در پاسخ به استعلام و یا درخواست کتبی فارغ‌التحصیل. همچنین تکمیل فرم یا تهیه نامه مبنی‌بر تأیید احراز رتبه اول (معرفی شدگان به سازمان سنجش) به‌منظور ارائه به تحصیلات تکمیلی دانشگاهها جهت ثبت‌نام در مقطع ارشد و یا جهت ارائه به ادارات مختلف برای بهره‌مندی از مزایای استخدامی و رفاهی.
۲- تهیه نامه و اعلام معدل کل به‌منظور شرکت در آزمون دکترای دانشگاههای مختلف و آزمونهای مختلف کشوری.
۳- تحویل ریزنمره ترم به ترم (غیر رسمی) به متقاضیان در قبال اخذ رسید.
۸- پاسخگویی تلفنی به ارباب رجوع و راهنمایی‌های لازم.
۹- تهیه تمبر به‌صورت خرید از بانک و انجام حسابهای مربوط به آن اداره.
۱۰- لازم به ذکر است که کلیه مدارک و مکاتبات این اداره به‌صورت تایپ شده انجام می‌پذیرد و فرمهای دستی هیچگونه کاربردی ندارد.
۱۱- تنظیم و مرتب نمودن آمار کلیه دانش آموختگان برحسب سال فارغ‌التحصیلی، رشته، دانشکده و ضبط آن در زونکن مخصوص و مراجعه به آن در مواقع نیاز جهت تعیین رتبه‌ها توسط کارشناس مربوطه.
۱۲- پرینت کلیه نامه‌های صادره. .

مدارک لازم جهت دریافت گواهی موقت فارغ التحصیلی
۱تسویه حساب کامل باموسسه و ارائه کارت دانشجوئی
۲مشخص نمودن وضعیت نظام وظیفه برای آقایان
۳تصویر شناسنامه و کارت ملی
 آدرس پستی اداره دانش‌آموختگان : بروجرد :اسلام آباد شمالی کوی ولیعصر- صندوق پستی ۵۹۳

تلفن :  ۴۲۴۶۸۲۵۵-۰۶۶و ۴۲۴۶۸۳۹۷-۰۶۶و ۴۲۴۶۸۳۸۰-۰۶۶

دانش آموخته گرامی ضمن تشکر ازجنابعالی  برای دریافت گواهینامه، ابتدا باید یک درخواست کتبی مبنی بر اینکه تقاضای فارغ التحصیلی دانشجو در آن قید شده باشد به آموزش تحویل داده شود و فاصله زمانی بین این تقاضا تا تحویل مدرک حدود ۱ ماه می باشد.  لطفا با ارایه نظرات ، انتقادات و پیشنهادات سازنده خود این موسسه را در مسیر ارتقای کیفیت خدمت رسانی به ارباب رجوع یاری فرمایید.

مدیرسایت

پست های ارسالی توسط مدیرسایت