آخرین لیست مجلات معتبرونامعتبر(لیست سیاه) توسط وزرات علوم ،تحقیقات و فناوری

• توسط admin
  • پست شده در

قابل توجه اساتید و دانشجویان گرامی مقطع ارشد
با توجه به انتشار آخرین لیست مجلات معتبرونامعتبر(لیست سیاه) توسط وزرات علوم ،تحقیقات و فناوری لازم است کلیه مقالات ارسالی توسط اساتید و دانشجویان در مجلات معتبر ذیل پذیرش و چاپ شود.

فهرست نشریات مورد تایید وزارت علوم جهت استفاده اساتید و دانشجویان گرامی فهرست_نشریات_معتبر_علمی_وزارت_علوم

فهرست نشریات و مجلات داخلی لیست سیاه ارائه شده توسط وزارت علوم جهت آگاهی اساتید و دانشجویان عزیز      Internal blacklist journals(1)

فهرست نشریات و مجلات خارجی لیست سیاه ارائه شده توسط وزارت علوم جهت آگاهی اساتید و دانشجویان عزیز   BlackListjournals

پست های ارسالی توسط admin